mencari segalanya :)

Thursday, November 15, 2012

why ?

awak marah kalau saya cemburu buta !
YES , MEMANG SAYA CEMBURU BUTA . SAYA CEMBURU BUTA SEBAB SAYA TAKNAK TENGOK AWAK MENANGIS LAGI .

awak pernah banggakan seorang perempuan depan saya. dialah yang terbaik, dialah yang tercantik, dialah segala-galanya untuk awak tapi apa yg perempuan tu balas kat awak ..
dia sakitkan hati awk , dia tinggalkan awk .
orang yang awak panggil 'sayang' tu laa yang buat awak menangis tiap malam !
awak mencari teman untuk bercerita , teman tika awak berduka . ya , saya hadir hanya semata untuk tu.

awak tahu tak saya phobia dengar awak menangis?
thats the reason kenapa saya marah , thats the reason kenapa saya taksuka bila awak banggakan perempuan lain walaupun niat awak hanya untuk begurau. andai awak tahu , gurauan awak tu laa yang buat saya menangis waktu malam sebab saya takut kalau awak menangis lagi.

awak pernah cakap awk nak accident sampai tahap awk lupa ingatan supaya awk tak ingat kat perasaan yang pernah ada untuk dia .
dan sekarang , itulaa yang ada dalam fikiran saya.
saya nak accident sampai tahap saya lupa ingatan supaya saya tak ingat siapa awak , supaya saya takperlu kongkong hidup awak.

saya sedar, salah saya sebab terlalu kongkong hidup awak .
saya sedar, salah saya sebab terlalu mengharap kat awak .
saya sedar, salah saya sebab takpernah bagi ruang kat awak untuk bernafas sendiri.

saya menta maaf , awak .. percayalah ,, lepas nih .. saya takkan respond apa apa bila awk bangga banggakan perempuan lain depan saya. biarlah saya sakit . . sebab awak takkan pernah nampak sakit saya ,
biarlah saya sakit , asal awak bahagia. biarlah saya derita tahan air mata , asal awak mampu untuk gelak ketawa sepuas hati awak . . saya akan pastikan .. saya tak akan ganggu apa apa lagi tentang awk . maafkan saya , saya sayangkan awak , saya nak lindung hati awk tp barangkali saya terlalu kongkong hidup awak..

takpela awak , biarlah saya sakit hanya untuk tengok awak bahagia. biarlah saya derita hanya untuk tengok awak senyum & ketawa. saya rindukan gelak awak , saya rindukan segala galanya tentang awak , saya terlalu rindukan awak .
seribu penghargaan kepada awak ^^ terimakasih.

No comments:

Post a Comment